Om os

People in a corporate office

Pernille Normand

Om os

Hos Normand Advisory er vores vision at give vores kunder tid til at udvikle deres forretning, mens vi tager os af det finansielle. Vores mission er at hjælpe virksomheder med alt lige fra bogføring, løn, moms, outsourcing, CFO services til bestyrelsesarbejde på et højt fagligt niveau der skaber værdi og derigennem tilfreds kunder.

Værdierne i Normand Advisory er simple:

  • At opfinde fremtidens måde at skabe værdi til virksomheder igennem høj faglig finansiel rådgivning
  • At være en attraktiv og foretrukken arbejdsplads

Normand Advisory ledes af statsautoriseret revisor Pernille Normand, der tillige er den ultimative ejer. Selskabet blev stiftet i 2014.

Pernille Normand har arbejdet som revisor siden 2004 og haft titlen som statsautoriseret revisor siden november 2017. Pernille fortsatte arbejdet som revisor indtil juni 2019 hvorefter hun prøvede kræfter med jobbet som økonomichef og administrerende direktør.

Pernille Normand har endvidere i perioden fra november 2012 og frem til 31. januar 2017 arbejdet som chefkonsulent i Erhvervsstyrelsens revisortilsyn, hvorigennem Pernille Normand har opnået et unikt indblik i kravene til revisionsvirksomhedens kvalitetsstyringssystem samt efterlevelsen heraf i praksis.