Ydelser


Vores ydelser


Hos Normand Advisory er vores vision at give vores kunder tid til at udvikle deres forretning, mens vi tager os af det finansielle. Vores mission er at hjælpe virksomheder med alt lige fra bogføring, løn, moms, outsourcing, CFO services til bestyrelsesarbejde på et højt fagligt niveau der skaber værdi og derigennem tilfreds kunder.


Udforsk vores ydelser

Bogholderi

Få styr på finanserne

Gør bogføring til et styringsværktøj, som gør dig i stand til at træffe de rigtige beslutninger på det rette grundlag. Struktur og overblik er vigtige grundpiller i den daglige virksomhedsdrift.

Læs mere

CFO Services

Anvendelse af CFO services skaber vi 

Uanset, om jeres behov er et par gange om året, nogle timer om ugen eller noget helt tredje, så kan vi tilbyde jer en erfaren CFO/økonomichef både for en kortere eller længere periode.

Læs mere


Bestyrelsesarbejde

Bestyrelsearbejde eller Advisory Board

En kompetent bestyrelse eller advisory board skal kunne råde over en række kompetencer, hvor en af de væsentlige er at have overblik over virksomhedens økonomi på kort og lang sigt.

Læs mere

Skat

Skatterådgivning

Hos Normand Advisory rådgiver og assisterer inden for danske og udenlandske skatte-, moms- og afgiftsmæssige anliggender. Du er sikret overblikket, mens vi sørger for at imødekomme lovgivningen. 

Læs mere


Regnskab & Revision

Opstilling af regnskab og revision

Vi kan assistere med udarbejdelse af regnskaber. Vi har et godt samarbejde med en revisionsvirksomhed og kan derfor også være behjælpelig med revision hvis dette er påkrævet.

Læs mere

Outsourcing

Effektivisering og optimering

Vi kan assistere med at effektivisere eller optimere jeres administrative funktioner ved at gennemgå og analysere arbejdsgange, hvorefter beslutningen om, hvad der er mest hensigtsmæssigt for din virksomhed, kan træffes.

Læs mere


Rådgivning

Bred rådgivning på flere områder 

Det er vores mål at støtte virksomheder i at planlægge og gennemføre forbedringer, der skaber rammer for vækst.

Læs mere

Corporate Finance

Virksomhedskøb eller -salg

Normand Advisory tilbyder rådgivning om og hjælp til alle aspekter af corporate finance, så du kan mindske risici og maksimere værdi.

Læs mere


Book Tid


Book tid med os